Palvelut  Retkeilyautot ja jatko-ohjaamot

Retkeilyautot ja jatko-ohjaamot

Kevyt kuorma-auto tai M1-Matkailuauto

Kun halutaan pakettiautoon lisää istuinpaikkoja , niin lain puitteissa on kolme vaihtoehtoa. Ajoneuvo rekisteröidään joko HENKILÖAUTOKSI , M1-MATKAILUAUTOKSI TAI KEVYT KUORMA-AUTOKSI. Henkilöautoksi rekisteröidään usein vain taksi/bussi ajoneuvot.

Meidän varusteluissa yleisin on M1-MATKAILUAUTO. Monikäyttöisyytensä ansiosta , tämä ns. retkeilyauto on saavuttanut laajan käyttäjäryhmän. Ajoneuvo soveltuu hyvin niin yritys-kuin yksityiskäyttöönkin. Autoa on mahdollisuus varustella lähes rajattomasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.Istuimien paikkaluku on 2-9 paikkaa riippuen ajoneuvon kantavuudesta.

Perus- ja lisävarustelu

Varustelu koostuu ns. perusvarustelusta ja asiakkaan valitsemista lisävarusteista. Jo pelkkä perusvarustelu sisältää paljon; Matkustamon eristyksen, verhoilun, valaistuksen äänentoiston, istuimet sekä tavaratilan vaneroinnin.

Auton rekisteröinti ja kantavuus

Kuorma-auto sekä M1-matkailuauto on mahdollista rekisteröidä maksimissaan 1+8 henkilölle. Auton kantavuus määrittelee istuinpaikkojen sallitun määrän. Istuinvaihtoehtoja on useita. Kotimaisten NEKTEK-istuinten lisäksi meillä on tarjota myös hieman edullisempaa ulkomaalaista istuinta. Kaikki istuimet ovat kolaritestattuja ja EU-hyväksyttyjä.

Katso esite

Mb Sprinter retkeilyautovarustelu

M1 Matkailuautovarustelu Mb Sprinter

M1-Matkailuautovarustelu Mb Sprinter 2020

RETKEILYAUTOVARUSTELU RENAULT MASTER

Vw Crafter M1-Matkailuauto; BUSINESS-Varustelutaso

Mb Sprinter 4x4 Liikkuva toimisto työmaa käyttöön

M1-Matkailuauto / Retkeilyautovarustelu Mb Sprinter 2021

Koirille on integroitu omat tilat makuu osan alle.

Ekl-Auto Ford Transit