Huoltoautot

Huoltoautot asiakkaan tarpeen mukaan

Räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan huoltoautot kaikenlaisiin tarpeisiin. Loihdimme yrityksesi autosta nykyaikaisen oman alasi urakointiin soveltuvan kulkuneuvon.

  • huoltoautokalusteet 
  • ulkopuoliset varusteet 
  • vilkut ja työvalot 
  • muutostyöt ja erikoisvarustelut 

Kaikki saman katon alta! Laadukkaasti ja tyylikkäästi!

Katso esite Manuaalinen ramppi DH-AI12 / AI13

BOTT - Huoltoautokalusteiden edelläkävijä

BOTT:n kalusteet takaavat monipuolisuutta ja yksinkertaisuutta korkealla laadulla. Työaikasi tehostuu, tavarat pysyvät järjestyksessä ja löytyvät helposti.
BOTT:n ajoneuvokalusteet helpottavat myös turvallista kuormaamista. Kalusteemme parantavat huomattavasti sekä kuorman että kuljettajan passiivista ja aktiivista turvallisuutta. Kalusteiden kiinnitystapa on kolaritestattu. Tämä onkin erittäin tärkeää, sillä huonosti kiinnitetty kuorma on osasyyllinen monissa henkilövahinkoihin johtaneissa liikenneonnettomuuksissa.■ Tehokas
bott vario ajoneuvokalusteet hyödyntävät kuormatilan optimaalisesti ja hyvä järjestys mahdollistaa laitteiden nopean käytettävyyden.


■ Vakuuttava
Saapumisesi ajoneuvolla, jossa kaikki on kalusteiden ansiosta hyvin sijoiteltuna, antaa asiakkaalle pysyvän myönteisen kokemuksen ja välittää palvelusta luotettavan kokonaisvaikutelman.


■ Kaunis
Bott vario ajoneuvokalusteille on myönnetty useita palkintoja selkeästä ja laadukkaasta suunnittelusta.


Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Valtuutettu Bott-jälleenmyyjä

Olemme valtuutettu Bott-huoltoautokalusteiden jälleenmyyjä. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin erilaiset säilytys-, kiinnitys- ja kuljetusratkaisut. Räätälöimme kaikki hyllyratkaisut asiakaskohtaisesti.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan Bottin nettisivuilta.