Autovarustelun erikoisosaamista

Huoltoauton varustelu asianmukaiseksi

Tutustu monipuolisiin palveluihimme alla. Varustelemme niin huolto- kuin hyötyautoiksi tai matkailuautoiksi tarkoitetut kulkuneuvot. Jatko-ohjaamovarustelu onnistuu monen vuoden kokemuksella. Tutustu rauhassa ja ota yhteyttä!

Jatko-ohjaamot ja matkailuautot

Yrityksemme ydin koostuu jatko-ohjaamoiden ja matkailuautojen räätälöidyistä valmistuksesta. Kyseessä ovat monikäyttöiset ajoneuvot, jotka rekisteröidään joko kevyt kuorma-autoiksi tai M1-matkailuautoiksi. Tällaisissa ajoneuvoissa yhdistyvät sekä henkilö- että tavarankuljetus.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Huoltoautot

Useat yritykset tarvitsevat työssään huoltoautoja. Oli kyseessä sitten LVI-, sähkö- tai joku muu urakoitsija, niin toimiva ja ehjä kalusto tekevät työnteosta turvallisempaa, tehokkaampaa ja mielekkäämpää. Meiltä saat ratkaisut niin pieniin kuin isompiinkin varusteluihin.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Hyötyautovarustelut

Hyötyautoksi kutsutaan ajoneuvoa joka toimii työvälineenä käyttäjälle. Tehokas ja toimiva hyötyauto on monessa työssä lähes välttämätön. Meiltä saat autoosi tarvittavat varustelut, merkistä ja mallista riippumatta.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Erikoisvarustelut

Useat hyötyautot vaativat huolellisen suunnittelun ja toimivan varustelukokonaisuuden, jotta ne palvelisivat käyttäjäänsä mahdollisimman tehokkaasti. JV-Varustelut toteuttaa haasteellisetkin varustelut vaivattomasti.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Pick-up varustelut

Varustelemme vuosittan kymmeniä eri merkkisiä pick-up ajoneuvoja. Valikoimastamme löytyy kaikkiin merkkeihin sopivat tuotteet ; lavakatteet , lavasuojat , levikesarjat , vinssit , lavakaaret ym. varusteet. Myös rengas/vannepaketit kuuluvat valikoimaamme. Nämä kaikki saat kauttamme asennettuna. Yleisimmät merkit ovat Vw Amarok , Ford Ranger , Mitsubishi L200 sekä Mb x-sarja . 


LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Lisävarusteet

Kauttamme saat sähkövarustelun sekä lämmitys- ja ilmanvaihto- tai korin ulkopuoliset varusteet kerralla kuntoon.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ